top of page

ЗАГАЛЬНЕ

Публічна·11 учасників

Анастасия Красина
Анастасия Красина

Підвищення плати за навчання в університеті

Доброго вечора . Я не знаю ,чи допоможе мені чимось звернення,але я сподіваюсь що так . Справа в тому ,що я навчаюсь в університеті з 2020 року і кожен рік вартість навчання збільшується ( за законом про збільшення на відсоток рівня інфляції) ,але збільшується вартість посеред навчального року і в цьому році на 26,6% підняли вартість , усім привселюдно погрожують виключенням при несплаті і сказали підписати якусь сумнівну додаткову угоду , при цьому я спитала де я можу знайти основну угоду - мені сказали ,що в мене повинна бути копія на руках вдома. Багато хто зі студентів не знаходяться вдома ,де тоді взяти копію угоди . Ми ледве раніше оплачували навчання,а зараз тим паче . Якість навчання,м'яко кажучи ,на дуже .Я хотіла би знати чи це законно з правової точки зору - підвищувати на такі суми вартість навчання під час війни та змушувати підписувати сумнівні угоди ? Я сподіваюсь на Ваше розуміння

8 переглядів

Учасники

• X
  • Facebook Social Icon

Телефонуйте просто ЗАРАЗ, або пишіть у ЧАТ (внизу сторінки) питання, що Вас турбують, і ми обговоримо всі деталі!

Безкоштовна консультація військового адвоката онлайн, військовий адвокат Київ, військовий адвокат Вінниця, знайти хорошого військового адвоката в компанії Подільський юридичний центр, Юридична консультація для військовослужбовців, Замовити послуги військового адвоката онлайн, адвокат військовослужбовців в Києві, Що робити, якщо СЗЧ? Юридичні послуги військових адвокатів, знайти адвоката по кримінальним провадженням по Київській області, військовий юрист замовити послуги, косультація військового юриста Онлайн, безкоштовна юридична допомога військовослужбовцям, адвокатські послуги Подільського юридчиного центру

bottom of page